Fotografering 

Billeder siger mere end 1000 ord – særligt hvis de er lavet specifikt til din virksomhed.

Professionelle billeder betaler sig

Stockfotos fra internettet er ofte så generelle i udtrykket, at de intet fortæller om din virksomheds værdier. I hvert fald kan de sjældent stå alene. Vil du fortælle dine kunder om din virksomhed, dine ansatte, dine værdier og produkter, så er unikke billeder – taget til formålet – det eneste rigtige valg.

Portrætfotografering

Portrætbilleder af dig og dine ansatte, gør at dine kunder kan sætte ansigt på, hvem virksomheden i virkeligheden er. Vi tilbyder både fotografering i professionelt studie, eller fotograferingen ude hos jer i virksomheden. Vi gør det der passer jer bedst.

 

Produktfotografering

Om det er billeder af de helt små ting eller billeder af de helt store, så lad Reformator stå for fotograferingen. Vi benytter topprofessionelt udstyr, og du modtager altid billederne i redigeret tilstand og til brug på både web og til tryk.

Interiørfotografering

Uanset om det er virksomhedens store nye domicil, tandlægeklinikken, receptionen eller det åbne kontormiljø, så er gode billeder med til at gøre både profilbrochure og hjemmesiden mere levende.

Vi levere alle typer af billeder, fra de enkle og moderne til de skæve og skrå.

 

Konferencefotografering

Fra konferencer og workshops til generalforsamlingen og firmafesten. Vi dækker alle former for arrangementer.

Med gode fortællende billeder fra arrangementet, kan I lettere sælge arrangementet til jeres ansatte og kunder næste gang i afholder det.

Få taget billeder til dit netop dit formål