Profil

Vi er til for at give DIG den bedste synlighed

Book et møde og få større synlighed

Vi brænder for glade kunder

Hos Reformator brænder vi for, at du kommer i mål med din opgave eller ide. Vores mantra er “Keep it simple – make it work” – forstået således, at det skal være let for dig at arbejde sammen med os. Markedsføring skal ikke være mere besværligt end højst nødvendigt.

Vores indre ild tændes af at levere godt design, klar kommunikation og skarpe linjer. Vi er et lille bureau uden en tung organisation – og netop dét gør os fleksible og konkurrencedygtige. Hvis der skulle være opgaver vi ikke kan løse selv, har vi et godt og stærkt netværk af dygtige fagfolk at trække på. Reformator kan således let skaleres op og ned – alt efter hvad dit projekt kræver.

Thomas Bang

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Thomas er firmaets kontakt udadtil, og det vil ofte være ham, du snakker med, når du ringer eller skriver til os. Han har igennem de sidste mange år arbejdet med både fotografering, webprogrammering og sociale medier.

Thomas sørger bl.a. for at omsætte Bjørns kreative oplæg til brugbare hjemmesider. Igennem sin uddannelse ved Danmarks Tekniske Universitet, har Thomas lært hvordan en hjemmeside bygges op, så den bliver besøgt mest muligt. Han sørger hele tiden for at holde sig opdateret på området.

Tlf.: 5191 2155 – TB(at)Reformator.dk 

Bjørn Eidnes

KREATIV DIREKTØR

Bjørn er firmaets kreative hjerne, og står bl.a. for fremstillingen af designoplæg til vores kunder. Han er oprindeligt uddannet mediegrafiker med flere års erfaring fra et større mediehus, hvor opgaverne var mangeartede. Det har givet ham en solid kompetence i stort set alle grafiske discipliner.

Bjørn har designet alt fra klassiske tryksager over webdesign til motion graphics. Han elsker udvikling og spændende, kreative udfordringer, samtidig med at han er nysgerrig på alt, der rummer ny teknik og grafisk software. I øvrigt er det også ham, der er stemmen bag speaket på mange af kundernes videoer.

Tlf.: 5191 2156 – BE(at)Reformator.dk 

Lad os drikke en kop kaffe

– BOOK ET GRATIS MØDE NU