SEO & analyse 

Søgemaskineoptimering & analyse af dit website eller din webshop.

Hvorfor søgeoptimere dit website?

Det korte svar er: For at være synlig for dine kunder.

Når du rangerer højt i en googlesøging, er du til at få øje på. Og det er som regel dem der ligger i toppen af søgefeltet, der løber med guldet når det gælder trafik og konverteringer.

Kort sagt; Hvis din website eller webshop er søgeoptimeret, får du flest potentielle kunder på besøg.

Der er mange ting at forholde sig til, når man snakker SEO-optimering. Og det er vigtigt at forstå at det er en ongoing process, der løbende skal evalureres og kigges på hvad der virker bedst.

Det er derfor du har os.

 

Vi har værktøjet parat…

Hos Reformator har vi udviklet er ananlyseværktøj der kan finde frem til den bedste søgeoptimering af dit website. Vi stiller skarpt på din virksomhed, produkter og services og ud fra det, søgeoptimerer vi dit website så det giver størst værdi for dig.

Lad os kigge på det

Skal vi stille skarpt på din virksomheds muligheder for at søgeoptimere?

 

Book et møde og få gennemgået dit eksisterende website, så kigger vi på hvilke optimeringsmuligheder der vil være værdifulde for dig.

Ring på tlf. 51 91 21 55 

Hvordan har din side det??

Vil du gerne have svar på, hvordan din side har det rent SEO-mæssigt lige pt?? Så prøv vores gratis analyseværktøj. Indtast blot din hjemmesideadresse og du vil modtage en analyse via den mail. 

Pssst….

Vidste du, at når du har video på dit website vises dine videoer direkte i googlesøgningen? På den måde bliver dit website bedre placeret i søgningen.