Video 

Levende billeder styrker kommunikationen.

Video skaber nærvær

Med video som en del af din kommunikation, skaber du nærvær,  autenicitet og får flere visninger.

Det er ikke småting du kan nå at vise dine besøgende med bare 1-2 minutters velproduceret video på din hjemmeside eller som en del af din markedsføring på de sociale medier.

Video er et suverænt markedsføringsværktøj på de sociale medier. Faktisk får dine opslag på Facebook flere visninger, hvis de indeholder video. Ofte bliver videoer delt igen og igen, og det er med til at skabe omtale og trafik på din facebookside eller dit website og dermed slå dit navn fast hos potentielle kunder.

Der er en verden af muligheder når det gælder video, f.eks. kan du give dine kunder et præcist indtryk af din viksomhed eller du kan bruge levende billeder til at fange folks opmærksomhed om dit produkt eller service. 

Hvordan foregår det?

Bare rolig – Hos Reformator klarer vi det hele.

Vi taler med jer om hvilke ønsker I har til videoen. Udfra jeres ønsker skriver vi et ideoplæg. Når oplægget er godkendt, lægger vi en produktionsplan og optagelserne kan gå i gang. Der laves evt. grafik (motion graphics), der skrives og indtales speak, findes evt. musik og til sidst klippes det hele sammen til en færdig video – klar til brug på din hjemmeside eller de sociale medier. Mere kompliceret behøver det ikke at være.

Kontakt os for at høre meget mere om mulighederne.

Motion graphics

Har du brug for levende grafik (motion graphics) til din video, klarer vi også det. Motion graphics er en genial måde til at skabe liv i videoen. F.eks. kan dit firmanavn, logo og kontaktoplysninger animeres ind, på en indbydende måde. Det er også med til at slå dit navn fast, og samtidig er seeren aldrig i tvivl om hvem der er afsender. Motion graphics kan bruges til mange ting. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Timelapse video

Med timelapse video, kan du vise ting der tager lang tid, på kort tid. Kort sagt, speeder vi tiden op. Timelapse gør det muligt at få vist lange produktionsprocesser, naturoplevelser, byliv og stemningsbilleder på en spændende måde.  Se mere på timelapsevideo.dk

Speak / voice over

Vi kan tilbyde at speake din video. En voice over giver nærvær og understøtter din videos budskab. En godt speaket video udstråler professionalisme og troværdighed. Speak giver mulighed for at fortælle endnu mere end billederne viser.

Hos Reformator har vi et lydstudie, hvor vi har mulighed for at indspille speaks til din video. Hvis du ønsker at gøre brug af vores in-house speaker, kan vi tilbyde en ekstra god pris på speak / voice over (eller som del af en videopakke) – set i forhold til at købe ekstern speaker.

Hos Reformator er det Bjørn Eidnes der er stemmen bag mange af vore kunders videoer.

Ønsker du selv at indtale en speak eller voice-over, er det også en mulighed. Husk blot på, at hvis ikke du har erfaring med at speake, anbefaler vi at du ikke gør det selv. Umiddelbart lyder det måske ikke så kompliceret at indtale noget tekst. Men det handler bl.a. om dynamik, betoning, stemmeopvarmning, at fremhæve de rette steder og at kunne høre “musikken” i speaket. Og så selvfølgelig en behagelig stemme.

Vi har også tidligere haft indtalinger af hypnose og mindfulness mp3-filer, som kunden selv har indtalt.

Har du brug for at din video er på flere sprog? Vi kan  få oversat og speaket på langt de fleste sprog. Kontakt os for nærmere information. 

Reformator profilvideo

Videoen her er Reformators egen profilvideo. Her får også et eksempel på speak / voice-over indtalt af Bjørn Eidnes.