Video

Levende billeder styrker kommunikationen

Video skaber nærvær

Med en eller flere videoer på din hjemmeside, har du mulighed for at give dine kunder et præcist indtryk af din viksomhed. Det er her, du virkelig kan fange folk opmærksomhed om dit produkt eller service.

Video er også et suverænt markedsføringsværktøj på de sociale medier. Videoer bliver delt igen og igen, og det er med tll at skabe omtale og trafik på din facebookside eller dit website. På den måde er det med til at slå dit navn fast hos potentielle kunder.

Hvordan foregår det?

Hos Reformator klarer vi det hele. Efter en samtale med dig om jeres ønsker til videoen, skriver vi et ideoplæg. Herefter lægges en produktionsplan. Så går optagelserne i gang, der laves evt. grafik (motion graphics), der skrives og indtales speak, findes evt. musik og til sidst klippes det hele sammen til en færdig video – klar til brug på din hjemmeside eller de sociale medier.
Mere kompliceret behøver et ikke at være. Kontakt os for at høre meget mere om mulighederne.

Motion graphics

Har du brug for levende grafik (motion graphics) til din video, klarer vi også det. Motion graphics er en genial måde til at skabe liv i videoen. F.eks. kan dit firmanavn, logo og kontaktoplysninger animeres ind, på en indbydende måde. Det er også med til at slå dit navn fast, og samtidig er seeren aldrig i tvivl om hvem der er afsender. Motion graphics kan bruges til mange ting. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Timelapse video

Med timelapse video, kan du vise ting der tager lang tid, på kort tid. Kort sagt, speeder vi tiden op. Timelapse gør det muligt at få vist lange produktionsprocesser, naturoplevelser, byliv  og stemningsbilleder på en spændende måde.  Se mere på timelapsevideo.dk

Speak / voice over

Vi kan tilbyde at speake din video. En voice over giver nærvær og understøtter din videos budskab. En godt speaket video udstråler professionalisme og troværdighed. Speak giver mulighed for at fortælle endnu mere end billederne viser.

Hos Reformator har vi et lydstudie hvor vi har mulighed for at indspille speaks til din video. Hvis du ønsker at gøre brug af vores in-house speaker, kan vi tilbyde en ekstra god pris på speak / voice over (eller som del af en videopakke) – set i forhold til at købe ekstern speaker.

Hos Reformator er det Bjørn Eidnes der er stemmen bag mange af vore kunders videoer.

Ønsker du selv at indtale en speak eller voice-over, er det også en mulighed. Husk blot på, at hvis ikke du har erfaring med at speake, anbefaler vi at du ikke gør det selv. Umiddelbart lyder det måske ikke så kompliceret at indtale noget tekst. Men det handler bl.a. om dynamik, betoning, stemmeopvarmning, at fremhæve de rette steder og at kunne høre “musikken” i speaket. Og så selvfølgelig en behagelig stemme.

Vi har også tidligere haft indtalinger af hypnose og mindfulness mp3-filer, som kunden selv har indtalt.

Pin It on Pinterest

Share This

Del på de sociale medier

Giv dine venner værdi og del dette...