Kundeanalyse

Mange tak, fordi du tog dig tiden til at udfylde analysen.

Vi vil nu gennemgå dine svar, og ud fra dette, udarbejde øvelserne til workshoppen.

 

THomas Bang

Partner og projektansvarlig

Tlf.: 5191 2155 / TB@reformator.dk

Thomas er firmaets primære kontakt til kunderne, og det vil ofte være ham, du snakker med, når du ringer eller skriver til os. Det er også Thomas du kan møde mange business netværk i Kolding og omkringliggende kommuner.

Thomas har igennem de sidste mange år arbejdet med både fotografering, webprogrammering og sociale medier, video og timelapse-produktion. Thomas sørger bl.a. for at finde de helt tekniske løsninger til webdesign der laves til kunder. Så når det kommer til kode og teknik sorterer det under ham. Det er også Thomas der er specialist på sociale medier og time-lapse-udstyret.

Bjørn Eidnes

Partner & kreativ ansvarlig

Tlf.: 5191 2156 / BE@reformator.dk

Bjørn er firmaets kreative hjerne, og står bl.a. for fremstillingen af designoplæg til vores kunder - herunder webdesigns og opbygning af websitet efterfølgende. Han er oprindeligt uddannet grafiker med flere års erfaring fra et større mediehus, hvor opgaverne var mangeartede. Det har givet ham en solid kompetence i stort set alle grafiske discipliner.

Bjørn har designet alt fra klassiske tryksager over webdesign til motion graphics. I øvrigt er det også ham, der er stemmen bag speaket på mange af kundernes videoer.