Hvem er Reformator?

Thomas Bang

Adm. direktør & indehaver
Tlf.: 5191 2155 / TB@reformator.dk

Thomas er firmaets primære kontakt til kunderne, og det vil ofte være ham, du snakker med, når du ringer eller skriver til os. Det er også Thomas du kan møde mange business netværk i Kolding og omkringliggende kommuner.

Thomas har igennem de sidste mange år arbejdet med både fotografering, webprogrammering og sociale medier, video og timelapse-produktion. Thomas sørger bl.a. for at omsætte Bjørns layouts til brugbare hjemmesider. Det er også Thomas der er specialist på sociale medier og time-lapse-udstyret.

Bjørn Eidnes

Kreativ direktør & indehaver
Tlf.: 5191 2156 / BE@reformator.dk

Bjørn er firmaets kreative hjerne, og står bl.a. for fremstillingen af designoplæg til vores kunder. Han er oprindeligt uddannet grafiker med flere års erfaring fra et større mediehus, hvor opgaverne var mangeartede. Det har givet ham en solid kompetence i stort set alle grafiske discipliner.

Bjørn har designet alt fra klassiske tryksager over webdesign til motion graphics. I øvrigt er det også ham, der er stemmen bag speaket på mange af kundernes videoer.

Lad os drikke en kop kaffe

Al god markedsføring og kommunikation starter med en kop kaffe.
Book et GRATIS møde nu:

Vi vil gerne lære dig at kende

En proces du kan føle dig tryg i

Uanset om det gælder tryksager, et nyt website, sociale medier, fotografering eller video, så er det vigtigt for os, at du føler dig tryg i processen frem mod det færdige resultat. Derfor er enkelhed, gennemsigtighed og nærvær nøgleord for os. Det skal nemlig ikke være besværligt for dig, at lave markedsføring.

Indledende kaffe-møde

Vi drikker en kop kaffe og får en snak og lærer hinanden at kende. Det er vigtigt for os at forventningsafstemme, så du har en klar idé om hvad du får, når du vælger os til at løse opgaven.

Konceptudvikling

Vi går i gang med at udvikle et tilbud til dig, som indeholder de elementer vi har talt om. I nogle tilfælde vil vi også medbringe et udkast, som vi kan tale videre ud fra.

Accept af tilbud

Accepterer du tilbuddet, går vi igang med at løse opgaven inden for den aftalte tidsramme.

Korrektur

Vi holder løbende kontakt med dig, og du får tilsendt en det givne projekt til korrektur, så du kan kommentere.

Endelige justeringer

Vi tilpasser og justerer de sidste ting, og du får opgaven til endelig godkendelse.

Opgaven er løst

Når opgaven er løst, er det vigtigt for os, at du er tilfreds. For vi samler på glade kunder. Derfor tager vi gerne et opfølgningsmøde med dig, så vi er sikre på, at opgaven er landet som I ønskede.