Print

Som en del af din branding, er tryksager ofte også væsentlige. Det kan være en profilbrichure, visitkort, flyers, et banner til messen eller mange andre ting.

Uanset, er vi hos reformator klar til at layoute en tryksag, som spiller sammen med resten af din virksomheds brand. 

En rød tråd

Print og online går hånd i hånd

Det er vigtigt at sikre en klar linje i dine markedsføringsmaterialer – uanset om det er online eller på print. Genkendelighed er nøgleordet. Når du giver dit visitkort til en potentiel kunde, og kunden derefter besøger dit website for at verificere eller blive klogere på din virksomhed, så er det væsenligt, at der er en klar sammenhæng. Det er tegn på professionalisme. 

Profilbrochure

En profilbrochure er et rigtig godt værktøj til at præsentere din virksomhed overfor potentielle kunder. Reformator skaber et skarpt professionelt layout, der afspejler din virksomheds værdier og produkter. Profilbrochurer bruges eksempelvis på messer, i din butik eller hvor det passer dig.

Visitkort

Du har altid dit visitkort og dermed mulighed for markedsføring lige ved hånden. Dit visitkort er en god og billig måde at markedsføre dig selv på. Især hvis dit visitkort skiller sig lidt ud. Kontakt Reformator og hør om de mange muligheder for spændende og anderledes visitkort.

Magasin & årsskrift 

Vil du fortælle dine kunder, medlemmer eller betyrelsen hvad der sker i din organisation? Et magasin eller et årsskrift er en god og professionel måde at præsentere det på. Reformator har erfaring med at producere magasiner og årskrifter for forskellige organisationer. Det er en oplagt ide der giver alle parter mulighed for indblik i virksomhedens aktiviteter.

Storformat

Hvad enten det gælder facadeindpakning, roll-up bannere, outdoorbannere, skilte eller noget helt femte, så designer vi gerne dit næste storformat-projekt. Vi har gode aftaler med trykkerier som vi ved leverer en ordentlig kvalitet.

Brevlinje

Brevpapir og kuverter, der er påtrykt din virksomheds grafiske udtryk, efterlader ingen tvivl for dine kunder om, hvem der skriver til dem. Reformator laver også gerne en word-skabelon der passer på dit fortrykte brevpapir.

Andre ting?

Som du kan se, så klarer vi hos Reformator det meste. Skulle du alligevel have en anderledes opgave, så siger vi aldrig nej tak til en udfordring.  Kontakt os, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Gennemført linje

Komplet designlinje

Reformator kan udvikle en komplet designline for din virksomhed. På den måde sikres en rød tråd gennem alle dine markedsføringsmaterialer. Vi kan også levere en komplet designmanual, der klart specificerer hvilke logoer, farver, skrifttyper og grafik, der er brugt. En designmanual er et godt redskab til at sikre, at den røde tråd ikke skifter farve hen af vejen.

Vi har bl.a. løst disse opgaver: