Tryksager 

Papir lever i bedste velgående.

Hos Reformator udarbejder vi stort set alle former for tryksager:

Profilbrochure
En profilbrochure er et rigtig godt værktøj til at præsentere din virksomhed overfor potentielle kunder. Reformator skaber et skarpt professionelt layout, der afspejler din virksomheds værdier og produkter. Profilbrochurer bruges eksempelvis på messer, i din butik eller hvor det passer dig.

 

Visitkort
Du har altid dit visitkort og dermed mulighed for markedsføring lige ved hånden. Dit visitkort er en god og billig måde at markedsføre dig selv på. Især hvis dit visitkort skiller sig lidt ud. Kontakt Reformator og hør om de mange muligheder for spændende og anderledes visitkort.

 

Brevlinje
Brevpapir og kuverter, der er påtrykt din virksomheds grafiske udtryk, efterlader ingen tvivl for dine kunder om, hvem der skriver til dem. Reformator laver også gerne en word-skabelon der passer på dit fortrykte brevpapir.

 

Komplet designlinje
Reformator kan udvikle en komplet designline for din virksomhed. På den måde sikres en rød tråd gennem alle dine markedsføringsmaterialer. Vi kan også levere en komplet designmanual, der klart specificerer hvilke logoer, farver, skrifttyper og grafik, der er brugt. En designmanual er et godt redskab til at sikre, at den røde tråd ikke skifter farve hen af vejen.

Magasin & årsskrift 

Vil du fortælle dine kunder, medlemmer eller betyrelsen hvad der sker i din organisation? Et magasin eller et årsskrift er en god og professionel måde at præsentere det på. Reformator har erfaring med at producere magasiner og årskrifter for forskellige organisationer. Det er en oplagt ide der giver alle parter mulighed for indblik i virksomhedens aktiviteter.

 

Storformat
Hvadenten det gælder facadeindpakning, roll-up bannere, outdoorbannere, skilte eller noget helt femte, så designer vi gerne dit næste storformat-projekt. Vi har gode aftaler med trykkerier som vi ved leverer en ordentlig kvalitet.

 

Andre ting?
Som du kan se, så klarer vi hos Reformator det meste. Skulle du alligevel have en anderledes opgave, så siger vi aldrig nej tak til en udfordring.  Kontakt os, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du brug for tryksager?