Print

Papir lever i bedste velgående

Hos Reformator udarbejder vi stort set alle former for tryksager:

Profilbrochure
En profilbrochure er et rigtig godt værktøj til at præsentere din virksomhed overfor potentielle kunder. Reformator kan skabe et skarpt professionelt layout, der afspejler din virksomheds værdier og produkter. Eksempelvis til messer, i din butik eller hvor det passer dig.

 

Visitkort
Du har altid dit visitkort og dermed mulighed for markedsføring på dig. Det er en god og billig måde at markedsføre dig selv på. Kontakt Reformator og hør om de mange muligheder for spændende og anderledes visitkort.

 

Brevlinje
Brevpapir og kuverter, der er påtrykt din virksomheds grafiske udtryk, efterlader ingen tvivl for dine kunder om, hvor dem der skriver til dem. Reformator laver også gerne en word-skabelon der passer på dit fortrykte brevpapir.

 

Komplet designlinje
Reformator kan udvikle en komplet designline for din virksomhed, som sikrer en rød tråd gennem alle dine markedsføringsmaterialer. Vi kan også levere en komplet designmanual, der klart specificerer hvilke logoer, farver, skrifttyper og grafik, der er brugt. En sådan guide vil sikre den røde tråd.

Magasin & årsskrift
Reformator har produceret flere magasiner og årsskrifter for forskellige organisationer. Et magasin eller et årskrift præsenterer, på en proffesionel måde, hvad der er sker i din organisation. Oplagt til at give dine medlemmer, kunder, bestyrelse eller investorer et indblik i virksomhedens aktiviteter.

 

Storformat
Om det gælder facadeindpakning, roll-up bannere, outdoorbannere, skilte eller noget helt femte, så designer vi gerne til dit næste storformat-projekt. Vi har gode aftaler med trykkerier som vi ved leverer en ordentlig kvalitet.

 

Andre ting?
Hos Reformator kan vi klare det meste, så giv os gerne en udfordring på netop din opgave.

Her du brug for tryksager?

Pin It on Pinterest

Share This

Del på de sociale medier

Giv dine venner værdi og del dette...