Digitalt content

Gode online tekster til SoMe og web, professionelle billeder af dine produkter, services eller medarbejdere eller videoer som fortæller om din værksheds produkter eller værdier.

Digitalt content er alt dét, som udgør din storytelling og information til dine kunder.

Tekster

Skarp formidling af dine budskaber

Går dit budskab rent ind? 

Hos Reformator går vi ikke med skyklapper, og selvom vi tror på at billeder siger mere end ord så bliver dine annoncer og opslag på de sociale medier mere værdifulde, hvis de har et par velskrevne ord med på vejen.

Vi graver ned i hvad der er vigtigt for dine kunder, og med skarpe formuleringer sørger vi for, at budskaberne går rent ind. Hver gang.

Vi producerer alle former for tekstindhold til dine printede og digitale markedsføringstiltag, dit website og din webshop.

Allerhelst det hele faktisk – så tingene hænger sammen.

Fotografering

Professionelle billeder betaler sig

Stockfotos fra internettet er ofte så generelle i udtrykket, at de intet fortæller om din virksomheds værdier. I hvert fald kan de sjældent stå alene. Vil du fortælle dine kunder om din virksomhed, dine ansatte, dine værdier og produkter, så er unikke billeder – taget til formålet – det eneste rigtige valg.

Portrætfotografering

Portrætbilleder af dig og dine ansatte, gør at dine kunder kan sætte ansigt på, hvem virksomheden i virkeligheden er. Vi tilbyder både fotografering i professionelt studie, eller fotograferingen ude hos jer i virksomheden. Vi gør det der passer jer bedst.

Produktfotografering

Om det er billeder af de helt små ting eller billeder af de helt store, så lad Reformator stå for fotograferingen. Vi benytter topprofessionelt udstyr, og du modtager altid billederne i redigeret tilstand og til brug på både web og til tryk.

Interiørfotografering

Uanset om det er virksomhedens store nye domicil, tandlægeklinikken, receptionen eller det åbne kontormiljø, så er gode billeder med til at gøre både profilbrochure og hjemmesiden mere levende.

Vi levere alle typer af billeder, fra de enkle og moderne til de skæve og skrå.

 

Konferencefotografering

Fra konferencer og workshops til generalforsamlingen og firmafesten. Vi dækker alle former for arrangementer.

Med gode fortællende billeder fra arrangementet, kan I lettere sælge arrangementet til jeres ansatte og kunder næste gang i afholder det.

Video

Levende billeder styrker kommunikationen

Video skaber nærvær

Med video som en del af din kommunikation, skaber du nærvær,  autenicitet og får flere visninger.

Det er ikke småting du kan nå at vise dine besøgende med bare 1-2 minutters velproduceret video på din hjemmeside eller som en del af din markedsføring på de sociale medier.

Video er et suverænt markedsføringsværktøj på de sociale medier. Faktisk får dine opslag på Facebook flere visninger, hvis de indeholder video. Ofte bliver videoer delt igen og igen, og det er med til at skabe omtale og trafik på din facebookside eller dit website og dermed slå dit navn fast hos potentielle kunder.

Der er en verden af muligheder når det gælder video, f.eks. kan du give dine kunder et præcist indtryk af din viksomhed eller du kan bruge levende billeder til at fange folks opmærksomhed om dit produkt eller service. 

Reformators egen video. Her får du også et eksempel på speak.

Eksempel på logo-animation, og anvendelse af grafiske videoelementer.

Motion graphics

Giv logoet liv

Har du brug for levende grafik (motion graphics) til din video, klarer vi også det. Motion graphics er en genial måde til at skabe liv i videoen. F.eks. kan dit firmanavn, logo og kontaktoplysninger animeres ind, på en indbydende måde. Det er også med til at slå dit navn fast, og samtidig er seeren aldrig i tvivl om hvem der er afsender. Motion graphics kan bruges til mange ting. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Speak / voice-over

Stemmen som underbygger din videos budskab

Vi kan tilbyde at speake din video. En voice over giver nærvær og understøtter din videos budskab. En godt speaket video udstråler professionalisme og troværdighed. Speak giver mulighed for at fortælle endnu mere end billederne viser.

Hos Reformator har vi et lydstudie, hvor vi har mulighed for at indspille speaks til din video. Hvis du ønsker at gøre brug af vores in-house speaker, kan vi tilbyde en ekstra god pris på speak / voice over (eller som del af en videopakke) – set i forhold til at købe ekstern speaker.

Hos Reformator er det Bjørn Eidnes der er stemmen bag mange af vore kunders videoer.

 

Kan man gøre det selv?

Ønsker du selv at indtale en speak eller voice-over, er det også en mulighed. Husk blot på, at hvis ikke du har erfaring med at speake, anbefaler vi at du ikke gør det selv. Umiddelbart lyder det måske ikke så kompliceret at indtale noget tekst. Men det handler bl.a. om dynamik, betoning, stemmeopvarmning, at fremhæve de rette steder og at kunne høre “musikken” i speaket. Og så selvfølgelig en behagelig stemme.

Har du brug for at din video er på flere sprog? Vi kan  få oversat og speaket på langt de fleste sprog. Kontakt os for nærmere information.

Timelapse video

Speed tiden op

Med timelapse video, kan du vise ting der tager lang tid, på kort tid. Kort sagt, speeder vi tiden op. Timelapse gør det muligt at få vist lange produktionsprocesser, naturoplevelser, byliv og stemningsbilleder på en spændende måde.  

Hos Reformator har vi samlet informationen på timelapsevideo.dk