Din hjemmeside

ER DIT DIGITALE HÅNDTRYK

Få et tilbud >

Hjemmeside med CMS

Reformator designer og programmerer dit nye website fra bunden. Det hele leveres selvfølgelig med brugervenligt CMS (Content Management System), så du let kan opdatere dit site med billeder og tekst direkte i browseren. Og sitet er selvfølgelig responsivt, så det virker på både computer, smartphone og tablet.

Typo3 eller WordPress 

Det handler om at vælge det rette CMS til opgaven. Hos Reformator anvender vi primært det dansk-udviklede open source CMS, Typo3 samt WordPress. Det skyldes at de to systemer er nogle af de mest alsidige content management systemer på markedet, og at det håndterer mange forskellige brugere uden problemer. Og så er de, ikke mindst, brugervenlige.

Søgeoptimering (SEO) 

Reformator har udviklet et analyseværktøj til at finde frem til den bedste søgemaskineoptimering af dit website. Vi stiller skarpt på din virksomhed, produkter, services og værdier, og søgemaskineoptimerer ud fra det, dit website – så du bliver fundet på internettet. Book et møde, og få gennemgået dit eksisterende website, så du kan se hvad der skal gøres, for at fåe dit website søgeoptimeret.

fugl

Din virksomhed er unik

– DET SKAL DIT WEBSITE OGSÅ VÆRE

Vi har hjulpet en masse glade kunder…

– SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG??

Valtec
Blueskartellet
Organisationskonsulenterne
Kirken På Landet