Webdesign

Din hjemmeside er dit digitale håndtryk

Hjemmeside med CMS

Reformator designer og programmerer dit nye website fra bunden. Det hele leveres selvfølgelig med brugervenligt CMS (Content Management System), så du let kan opdatere dit site med billeder og tekst direkte i browseren. Og sitet er selvfølgelig responsivt, så det virker på både computer, smartphone og tablet.

WordPress 

Det handler om at vælge det rette CMS til opgaven. Hos Reformator anvender vi primært det velkendte og stærke cms WordPress. Det skyldes at det systeme er et af de mest alsidige content management systemer på markedet, og at det håndterer mange forskellige brugere uden problemer. Og så er det, ikke mindst, brugervenligt.

Søgeoptimering (SEO) 

Reformator har udviklet et analyseværktøj til at finde frem til den bedste søgemaskineoptimering af dit website. Vi stiller skarpt på din virksomhed, produkter, services og værdier, og søgemaskineoptimerer ud fra det, dit website – så du bliver fundet på internettet. Book et møde, og få gennemgået dit eksisterende website, så du kan se hvad der skal gøres, for at fåe dit website søgeoptimeret.

Her du brug for en ny hjemmeside eller webshop?

Pin It on Pinterest

Share This

Del på de sociale medier

Giv dine venner værdi og del dette...