Webdesign

Trænger din virksomhed til en ny profil?
Er hjemmesiden eller webshoppen af ældre dato og trænger til en opdatering?

Uanset hvad, så er der ingen tvivl om at en opdateret og velfungerende hjemmeside styrker virksomhedens identitiet og giver et godt digitalt håndtryk.

Hjemmeside med CMS

Det digitale håndtryk

Dit website er dit digitale håndtryk. Reformator designer og programmerer dit nye website fra bunden.

Det hele leveres selvfølgelig med brugervenligt CMS (Content Management System), så du let kan opdatere dit site med billeder og tekst direkte i browseren. Og sitet er selvfølgelig responsivt, så det virker på både computer, smartphone og tablet.

WordPress

Alsidigt og brugervenligt

Det skal være nemt for dig, derfor gør vi os umage med at vælge det rette CMS til opgaven. Hos Reformator anvender vi primært det velkendte og stærke CMS WordPress. Dette skyldes, at systemet er et af de mest alsidige content management systemer på markedet, og at det håndterer mange forskellige brugere uden problemer. Og så er det, ikke mindst, brugervenligt, så det er nemt for dig, altid at have et opdateret og velfungerende website.

Søgeoptimering

SEO – så du blir’ fundet

Vil du ses mere på nettet? Reformator har udviklet et analyseværktøj til at finde frem til den bedste søgemaskineoptimering af dit website.

Vi stiller skarpt på din virksomhed, produkter, services og værdier, og søgemaskineoptimerer ud fra dit website – så du bliver fundet på internettet. Book et møde, og få gennemgået dit eksisterende website, så du kan se hvad der skal gøres, for at få dit website søgeoptimere

Webshop

Skal der handles
på siden?

En Webshop skal ikke bare se godt ud.

Den skal være nem at administrere, sælge varer og danne grundlag for at kunden kommer igen. Hos Reformator ved vi godt at udseendet ikke gør det alene, derfor leverer vi professionelle og brugervenlige løsninger der gør det nemt for dig, at sælge dine varer online.

-Og så gør det da ikke noget det ser pivlækkert ud samtidigt.

Når din webshop passer til dig, din forretning og dine kunder, kan der sælges varer. For det er vel i bund og grund det det handler om, er det ikke?

Brugervenlighed og overskuelighed er gennemgående nøgleord når vi bygger din webshop, for vi ved at gode købsoplevelser får kunderne til at købe mere og vende tilbage.

Med udgangspunkt i dit behov og din målgruppe, sørger vi for at søgeoptimere webshoppen, så dine kunder nemt kan finde dig. Vi rådgiver dig også gerne om markedsføring på de sociale medier, så du bliver synlig hele vejen rundt.

Har du brug for produktion af billeder, tekst eller videoindhold til din webshop, klarer vi også det.

Book et uforpligtende møde med os, så giver vi et bud på hvilken webshopløsning der passer til bedst din forretning.

Digitalt content

Indhold der fænger

En webshop er ikke en webshop, uden dens indhold.
Samtidig skal dine kunder jo kunne finde din webshop.

Derfor er gode online tekster til SoMe og web, professionelle billeder af dine produkter, services eller medarbejdere vigtige. 

Læs mere om Digitalt Content – alt det indhold, som udgør en essentiel del af et website eller en webshop.

Vi har bl.a. løst disse opgaver: