Webdesign 

Trænger I til et nyt digitalt håndtryk? 

Hjemmeside med CMS

Jeres website er jeres digitale håndtryk. Reformator designer og programmerer dit nye website fra bunden. Det hele leveres selvfølgelig med brugervenligt CMS (Content Management System), så du let kan opdatere dit site med billeder og tekst direkte i browseren. Og sitet er selvfølgelig responsivt, så det virker på både computer, smartphone og tablet.

WordPress

Det skal være nemt for dig, derfor gør vi os umage med at vælge det rette CMS til opgaven. Hos Reformator anvender vi primært det velkendte og stærke CMS WordPress. Dette skyldes, at systemet er et af de mest alsidige content management systemer på markedet, og at det håndterer mange forskellige brugere uden problemer. Og så er det, ikke mindst, brugervenligt, så det er nemt for dig, altid at have et opdateret og velfungerende website.

Søgeoptimering (SEO)

Vil du ses mere på nettet? Reformator har udviklet et analyseværktøj til at finde frem til den bedste søgemaskineoptimering af dit website. Vi stiller skarpt på din virksomhed, produkter, services og værdier, og søgemaskineoptimerer ud fra dit website – så du bliver fundet på internettet. Book et møde, og få gennemgået dit eksisterende website, så du kan se hvad der skal gøres, for at få dit website søgeoptimere

Har du brug for en ny hjemmeside eller webshop?


Trænger din virksomhed til en ny profil?
Er hjemmesiden eller webshoppen af ældre dato og trænger til en opdatering?
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om at en opdateret og velfungerende hjemmeside styrker virksomhedens identitiet og giver et godt digitalt håndtryk.