Sociale medier 

Ram din målgruppe præcist.

Synlighed på de sociale medier

På Facebook kan du ramme din målgruppe meget præcist

Du kan nå ud til mange for relativt få penge – og dine annoncer er målrettede og rammer de personer, du finder interessante. På den måde kan dine markedsføringskroner anvendes langt mere effektivt end på mange andre medier.

Det der med at få det gjort…

Du ved måske egentlig godt, at du burde markedsføre dig på de sociale medier, men det virker uoverskueligt og der er også en masse andre ting der lige skal klares i virksomheden.

God markedsføring på facebook kræver en plan og kontinuitet. Hos Reformator ved vi godt, at det ofte er der, skoen trykker. Derfor tilbyder vi, at håndtere din SoMe-markedsføring.

Sammen med dig, lægger vi en markedsføringsplan for en længere periode. Herefter håndterer vi din markedsføring på de sociale medier, så du ikke skal bruge en masse tid på det. Vi kan tilbyde både at udvikle tekst og grafik til dine facebookopslag.

En overskuelig plan

Reformator har udviklet en online kundeplatform, hvor du altid kan se din markedsføringsplan, se opslagende før de lægges på facebook, kommentere på grafik og tekst og holde styr på dit SoMe-marketingbudget.

En kop kaffe og en snak

Book et uforpligtende møde med os, og hør mere om hvor meget Facebook faktisk ved om os alle sammen, hvordan du kan bruge disse oplysninger i din markedsføring og hvordan du nemt får lavet en markedsføringsplan. Vi viser dig også hvordan vores online kundeplatform ser ud, så du kan fornemme hvor enkelt det er.

Hør også om mulighederne på Instagram og LinkedIn.

Ring på tlf. 51 91 21 55 og fortæl os hvad vi kan hjælpe dig med.

Brug for mere?

Husk at vi også kan hjælpe dig med video eller fotografering til dine budskaber på de sociale medier.

SoMe løsninger

Hos Reformator vil vi gerne lave løsninger der passer dine behov – men vi ved også, at det er lettere at tage stilling til, når man har noget håndgribeligt at tage udgangspunkt i.
Vi har derfor lavet disse 3 forskellige pakker, der passer til de fleste behov.

Har du brug for ekstra til dine Sociale Medier? Specialannoncer, Konkurrencer eller videoannoncer – så tilbyder vi også det. Kontakt os for at høre mere