CASE:

Starup UIF

I Starup ved Haderslev, holder Starup UIF til. Det er en lokal hovedforening som samler byens sports-foreninger med base i Starup-hallen. En aktiv forening, med masser af medlemmer i alle aldre samt store drømme om bl.a. en moderniseret hal og med flotte nye tilbygninger. 

Foreningen havde et website, som ikke var opdateret og som var blevet meget uoverskueligt. Samtidig manglede der informationer, og siden fungerede ikke rigtigt på mobile enheder. 

 

Reformator faciliterende en workshop med foreningens ledelse og en række  medlemmer, hvor der blev sat fokus på, at få skabt en hjemmeside, som først og fremmest var let let at finde rundt på for foreningens medlemmer, og som kunne fungere som oversigt over hvad der sker i foreningen og i hallen. For Reformator var det vigtigt, at alle foreningers behov blev hørt, så de kunne inkorporeres i det nye website.

Samtidig var der et ønske om, at hver forening under hovedforenigen, havde en underside til rådighed, hvor de kunne lægge deres information op.

 

Foreningens booking- hold og kalender-system skulle integreres i den nye side, så relevant data kunne vises, og tilmelding til arrangementer, hold og træning var nem at tilgå. 

Besøg evt. starup-uif.dk