Sociale medier

Det er med, at være synlig på alle de platforme, der er til rådighed – og som giver mening for din virksomhed.

Lad os tage en snak om, hvilke tiltag vi kan gøre, for at sikre din synlighed på de sociale medier.

Mulighederne er mange – derfor er det også vigtigt at vælge de rette.

Målretning

På Facebook kan du ramme din målgruppe meget præcist

Du kan nå ud til mange for relativt få penge – og dine annoncer er målrettede og rammer de personer, du finder interessante. På den måde kan dine markedsføringskroner anvendes langt mere effektivt end på mange andre medier.

En overskuelig plan

Det handler om planlægning

God markedsføring på facebook kræver en plan og kontinuitet. Hos Reformator ved vi godt, at det ofte er der, skoen trykker. Derfor tilbyder vi, at håndtere din SoMe-markedsføring.

Sammen med dig, lægger vi en markedsføringsplan for en længere periode. Herefter håndterer vi din markedsføring på de sociale medier, så du ikke skal bruge en masse tid på det. Vi kan tilbyde både at udvikle tekst og grafik til dine facebookopslag – og du har altid adgang til det planlagte materiale på vores online kundeplatform.

De største sociale medier

Facebook

Facebook er den største markedsføringsplatform i verden.
Her er det muligt at målrette annoncer, til det publikum du mener skal se dem.

Samtidig giver facebook mulighed for, at du og dine kunder let, kan interagere med hinanden. Det er god kundeservice, hvis det bruges rigtigt.

Instagram

Instagram er oplagt til dig, der f.eks. sælger fysiske produkter. Her er billederne i fokus. Det er dem der sælger.

Her kan du let vise hvad dine produkter kan, hvem der bruger dem og sætte drømme igang hos instagrambrugerne. Smukke billeder af dine produkter – gerne i hænderne på dem, der bruger dem.

Linked-in

Linked-in er business-orienteret. Her færdes brugerne i professionelt øjemed. Her netværkes og deles gode råd, tips og faglig sparring.

Så sælger du B2B, er Linked-in absolut værd at have med i din SoMe-plan.
Det er sværere at målrette her, men gode, relevante opslag delt i dit netværk, kan hurtigt sprede sig.

Facebook

YouTube er verdens største videotjeneste. Her findes millarder af videoer med alt fra naboens tossede kat til hvordan du lære at spille klarinet.

Youtube kan være krævende at brænde igennem på, netop pga. den enorme mængde indhold. Men det er en god platform for dine produktvideoer eller til at fortælle om den særlige viden du sidder med om et givent emne.

Digitalt content

Indhold skal der til

Tekstindholdet er en vigtig del af opslag til sociale medier.

Hos REFORMATOR har kan vores dygtige tekstforfatter levere tekstindhold der fanger læseren.

Vi er samtidig leveringsdygtige i både professionelle billeder og video, som skaber liv og nærvær, og som tydeligt underbygger dit budskab.

Det starter med en snak

Book en kop kaffe

Book et uforpligtende møde med os, og hør mere om hvor meget Facebook faktisk ved om os alle sammen, hvordan du kan bruge disse oplysninger i din markedsføring og hvordan du nemt får lavet en markedsføringsplan. Vi viser dig også hvordan vores online kundeplatform ser ud, så du kan fornemme hvor enkelt det er.

Hør også om mulighederne på Instagram og LinkedIn.